• Water Filter Malaysia
  • Lazada Sales 9.9 - 9 September 2022

Pusat Pemberian Vaksin (PPV) Integrasi World Trade Centre (WTCKL)

[English Version]

Dos penggalak AstraZeneca (AZ) akan diberikan setiap hari di Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur (Pusat Vaksinasi Integrasi WTCKL) bermula

Masa: 8.30am -9.00pm
*Walk-in dibenarkan.

Untuk menambah liputan dos penggalak, WTCKL yang boleh menampung sehingga 18,000 dos vaksin setiap hari, akan memberikan kira-kira 9,000 suntikan vaksin setiap hari setelah ia membuka pintunya sebagai PPV untuk suntikan AZ pada 15hb Januari. Diselaraskan dengan baik dengan papan tanda yang jelas, persekitaran yang selesa dan ruang letak kereta yang banyak di premisnya dan Sunway Putra Mall bersebelahan, PPV mega ini merupakan salah satu pusat yang paling digemari di Lembah Klang. Proses keseluruhan vaksinasi boleh dicapai dalam hampir satu jam biasanya, dari pengalaman beberapa bulan yang lalu, walaupun ramai orang – bersyukur kepada pekerja dan profesional perubatan yang cekap and membantu. 


wtckl ppv crowd sop

Cuba jangan mengerumuni kawasan itu, jaga jarak anda dan patuhi SOP

wtckl ppv

Sangat sistematik, hanya ikut sahaja tanda-tandanya yang ada

wtckl hall for vaccination

Terima kasih WTCKL!Reviews


Google Reviews 2021

Susunannya sangat sistematik dan alhamdulillah saya mendapat tarikh vaksinasi saya pada jam 8 malam. Tidak sesak langsung dan bergerak pantas! Sampai di sana 7.45pm dan 8.30pm sudah berada di pusat pemerhatian dan boleh pulang! Semua orang sangat membantu dan sayangnya tiada gambar dibenarkan semasa suntikan.

Proses itu well-organized dan selesa di dalam dewan berhawa dingin. Warga emas diberi keutamaan. Sila cas telefon bimbit anda, kerana keseluruhan proses anda perlu terus mengimbas dalam app anda. Dan jangan lupa bawa pen anda untuk mengisi borang. Semua orang sangat baik dan membantu untuk setiap pertanyaan. Tandas dan dewan bersih. Tempat letak kereta adalah luas dan sistematik. Tempat letak kereta Terbuka WTC pada kadar tetap RM10 atau letak di Sunway Putra Mall bersebelahan dengan harga RM3.

Kagum dengan kecekapan gaya tentera, dengan banyak papan tanda, dilakukan dalam 30 minit – 1 jam walaupun ramai orang. Tidak perlu beratur di luar sekarang. Sangat mudah diakses dengan pengangkutan awam atau kenderaan persendirian. 

Malangnya orang ramai masih memenuhi kawasan itu tanpa banyak penjarakan sosial walaupun telah dikuatkuasakan.PPV Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur (WTCKL)

(dahulu PWTC)

wtckl building ppv

Laman Web: worldtradecentrekl.com
Alamat: 41, Jalan Tun Ismail, Chow Kit, 50480 Kuala Lumpur,
SPECIAL LINE PPV INTEGRATION WTCKL – Any enquiries regarding booster dose appointments, please contact: 03-2614 6703/ 03-2614 6707
Email: ask@wtckl.com


Pengangkutan/ Tempat Letak Kereta

Laluan LRT STAR – Stesen PWTC | Komuter KTM – Stesen Putra
Parking di WTC KL: 750 petak – Jam pertama: RM4.00 | Jam berikutnya: RM2.00 sejam | Selepas 6:00 petang: RM5.00 setiap kali masuk | Plaza Tingkat 4: RM10.00 sekali masuk | motosikal: RM2.00 sekali masuk
Tempat letak kereta di Sunway Putra Mall: 1,300 petak (RM3)


Sumber

businesstoday.com.my

Google.com Reviews

WTCKL Website and Facebook

consistent water filter
pure and tested best essential oil brand and type in USA and Malaysia